Jihočeský kalendář akcí - kultura, koncerty, zábava, sport, ubytování

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

Šéfkuchař Pohlreich by byl spokojen, hotel Bílý koníček udělal několik významných kroků vpřed!

01.11.2018

Šéfkuchař Pohlreich by byl spokojen, hotel Bílý koníček udělal několik významných kroků vpřed!

Už je to nějaký čas, co nejznámější kuchař v republice navštívil Třeboň, kde se vyřádil bývalém vedení hotelu.  I přes klasickou Pohlreichovu kritiku s notnou dávkou humoru Koníček získal nálepku pořadu s jednou hvězdičkou.  Troufám si tvrdit, že dnes by těch hvězdiček bylo více.

 

Nové vedení se postaralo o pohodlí hostů. Renovovaly se pokoje ze zašedlých do moderních útulných.  Hotel prošel celkovou designovou rekonstrukcí a nyní vypadá svěže a jakoby se na vás smál. Pryč je strnulost a nádech dávno zapomenutých dob.

Restaurace zůstala bez zásadních změn, ale díky péči zaměstnanců dnes více září . Kuchyně zůstala v základu stejná, ale právě na těchto základech, které ocenil pan Pohlreich, se postavila nová menu, která nabízí přehlídku různých chutí. Snad i pro to Koníček bývá přes léto věčně plný k prasknutí.

Samotná Třeboň je dosti lákavým prostředím nejen pro letní období. Je zde celá řada cyklostezek, atrakcí a kulturního vyžití. Samotná historie a krása města přímo vyzývá k návštěvě. Pokud tedy uvažujete někdy v budoucnu o návštěvě tohoto krásného místa, vzpomeňte si, že tu stojí hotel Bílý Koníček, kde se můžete dobře ubytovat a najíst. 

 

      Jihočeský kalendář akcí

      Generální partner

O nás

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace