Jihočeský kalendář akcí - kultura, koncerty, zábava, sport, ubytování

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

Karavan Zonky jede do Jihočeského kraje. S virtuální realitou a Pepíkem Hnátkem.

14.08.2019

Karavan Zonky jede do Jihočeského kraje. S virtuální realitou a Pepíkem Hnátkem.

Stříbrný karavan Zonky míří do Písku a Strakonic. Ve středu 14. srpna si v Palackého sadech v Písku budou moci lidé užít koncert Marka Ztraceného a Like-it v rámci festivalu Óčko Tour de Park. Kdo dorazí, si také bude moci zdarma vyzkoušet virtuální realitu nebo sportovní aktivity u stříbrného karavanu Zonky. Den na to, ve čtvrtek 15. srpna, karavan zavítá do Kempu Podskalí poblíž Strakonic. Na návštěvníky, kromě virtuální reality a relaxační zóny, čeká také večerní letní kino s projekcí filmu Okresní přebor – Poslední zápas Pepíka Hnátka.

Návštěvníci si na obou lokalitách budou moci vyzkoušet vybrané sportovní aktivity a také soutěže o zajímavé ceny v podobě investorského kreditu na platformě Zonky. Ta patří mezi známe služby sdílené ekonomiky u nás v Česku, která se po vzoru západní Evropy stále rozrůstá. Největší zajímavostí Zonky zóny bude virtuální realita, připravená pro všechny zdarma. Vyzkoušení technologie na vlastní kůži. V relaxační zóně na bude na každého čekat malé osvěžení.

„Karavan Zonky během letošního léta zavítá do všech krajů v České republice. Chceme se k lidem přesunout blíže z poněkud anonymního online prostředí a kromě relaxačních aktivit jim chceme také nabídnout edukaci na téma bezpečného investování,“ říká CEO Zonky Pavel Novák.

Karavan z Písku zamíří do nedalekého Kempu Podskalí u Strakonic. Kde kromě sportovních aktivit, soutěží a osvěžení čeká na dovolenkující večerní promítání kultovního českého snímku Okresní přebor – Poslední zápas Pepíka Hnátka. Ten byl speciálně vybrán ve spojitosti s projektem Zonky fandí lidem, který podporuje sportovní nadšence.

Služba Zonky, největší český fintech, vyráží se stříbrným karavanem na cestu za svými zákazníky napříč Českou republikou. Na každé zastávce je připraven zábavný doprovodný program v podobě virtuální reality, sportovních soutěží či letního kina. Karavan s kinem si můžete pozvat i na vlastní událost. Stačí se podívat na www.zonkykino.cz, kde najdete veškeré podrobnosti o projektu včetně kontaktů.

 

 

 

      Jihočeský kalendář akcí

      Generální partner

O nás

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace