Jihočeský kalendář akcí - kultura, koncerty, zábava, sport, ubytování

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

Sportovně-relaxační areál v Hluboké nad Vltavou

Sportovně-relaxační areál v Hluboké nad Vltavou

723 584 866, stastny@hluboka.cz

602746746, petrik@good-agency.cz

Sportovně relaxační areál Hluboká nad Vltavou se nachází na konci cyklostezky spojující České Budějovice a Hlubokou nad Vltavou. Rozléhá se v nádherném prostředí pod zámkem Hluboká u řeky Vltavy. Právě pro svou dostupnost a atraktivní přírodní podmínky je areál oblíbenou lokalitou pro aktivní odpočinek dětí i dospělých. Je jedním z největších areálů jižních Čech a je známý a oblíbený v celém regionu. Hledáte inspiraci pro rodinný výlet? U nás najdete Vy i Vaše děti zábavné vyžití na celý den! 

 

NA KOLE

Z Českých Budějovic: Po cyklostezce č. 12 ve směru od Českých Budějovic první sportovní areál vpravo, vidět je lanové centrum a posléze oranžová budova restaurace.
z Hluboké: z centra Hluboké je nutné se dostat na cyklostezku č. 12 a jet ve směru České Budějovice. Po projetí okolo sportovních areálu se Sportovně relaxační areál nachází vlevo za baseballovými hřišti.

 

AUTEM

Při cestě autem od Českých Budějovic / Týna odbočit na hlavní křižovatce na Hluboké doprava, dále pak po 300 m odbočit z Podskalí ke sportovním areálům a podél golfového hřiště dozadu, parkoviště je umístěno za fotbalovým hřištěm. Sportovně relaxační areál je značen šipkami od příjezdových stran jako Adrenalin Park.
Vjezd přímo k restauraci je umožněn pouze na speciální povolení.

GPS: Loc: 49°2'34.7"N, 14°26'36.487"E

 Subjekt je certifikován u ČSKS www.sluzbyq.cz

 

      Jihočeský kalendář akcí

      Generální partner

O nás

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace