Jihočeský kalendář akcí - kultura, koncerty, zábava, sport, ubytování

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

Kurz animovaného filmu 2018

01.11.2018

TISKOVÁ ZPRÁVA (30. 10. 2018)

 

Zájemci se mohou hlásit na tradiční Kurz animovaného filmu v Boudě. Je opět zdarma

V termínech 9. až 11. listopadu a 16. až 18. listopadu se uskuteční devátý ročník Kurzu animovaného filmu v českokrumlovské Boudě. Určen je především dětem a mládeži ve věku nad 10 let. Vstupné je zdarma.

 

Vzhledem k časově technické náročnosti a kapacitě kurzu je nutné, aby se zájemci (ve věku od 10ti do 100 let) předem závazně přihlásili na telefonu 734 443 923,“ upozorňuje koordinátor projektu Jiří Muk a dodává, že je o akci každoročně velký zájem. „Kdo se tedy nepřihlásí v dostatečném předstihu, nebude se moci zúčastnit.“

 

Lektory kurzu budou Ondřej Nový a Jaroslav Klimeš. „Přijďte si rozhýbat vlastní kresbu, loutku nebo sami sebe a objevte kouzlo animovaného filmu,“ vybízejí případné zájemce.

 

Partnery oblíbeného filmového workshopu jsou město Český Krumlov a MŠMT ČR. Organizátorem je Centrum pro pomoc dětem a mládeži v Českém Krumlově, pod které nízkoprahová Bouda spadá.

 

KONTAKTY A ODKAZY:

 

Vlastimil Kopeček (ředitel CPDM) - cpdm@icmck.cz

Webové stránky CPDM - www.cpdm.cz

Telefon (CPDM) - 380 713 042

 

 

Václav Votruba

 

      Jihočeský kalendář akcí

      Generální partner

O nás

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace