Jihočeský kalendář akcí - kultura, koncerty, zábava, sport, ubytování

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

Čtrnáctou IFA party navštíví polská death metalová legenda Hate!

30.08.2018

 

Čtrnáctou IFA party navštíví polská death metalová legenda Hate!

Další pokračování metalisty oblíbené akce láká na jednu z nejlepších polských kapel, která doma dýše na záda takovým veličinám jako je Vader nebo Behemoth. Ovšem ani ostatní kapely nejsou k zahození. Polskou legendu v poslední pátek tohoto roku v Gerbeře doprovodí dalších pět metalových kapel.

 

Skupina Hate vstoupila ve známost na počátku tisíciletí, kdy vydala album Cain´s Way u amerického labelu WW3/Mercenary Music. Od té doby šla její kariéra strmě nahoru a vydala dalších šest alb, účastnila se kontinentálních turné s předními kapelami světového metalu a odehrála stovky samostatných koncertů, kde byla za hlavní hvězdu večera.

 

Tak to bude i na IFA party 28.12., kde Poláky podpoří další výborné skupiny jako After Rain, Agony, The Beast Within The Sound, Stíny Plamenů a War Fo War. Kdo se vyzná v českém podhoubí, tak si určitě přijde na své.

Zatímco After Rain a Agony představují spíše melancholičtější tvář stylu, tak The Beast The Within The Sound přicházejí s našláplým a svižným thrash metalem.  Kapely Stíny Plamenů a War For War jsou zase odrazem blackové zvrácenosti plzeňské legendy Lorda Morbivoda.

 

Tak jako každá skladba má svůj příběh, má svůj příběh i každá kapela, která se snaží ze sebe vydat to nejlepší. Svůj příběh má i každá IFA party, ten čtrnáctý můžete psát s námi, když dorazíte na největší metalovou akci konce roku 2018.

 

 

      Jihočeský kalendář akcí

      Generální partner

O nás

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace