Jihočeský kalendář akcí - kultura, koncerty, zábava, sport, ubytování

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

Do čeho úspěšně investovat a jak ušetřit v roce 2019? EGO ENERGIE se představila na 14. Investičním fóru.

04.01.2019

Aktuální informace, doporučení, rady a tipy od týmu EGO energie.

  Do čeho úspěšně investovat a jak ušetřit v roce 2019? 
Poradilo 14. Investiční fórum  

 4. 1. 2019 | EGO energie   

Jak se mohou vyvíjet kapitálové trhy v roce 2019 a co čeká nejen v příštích 12ti měsících svět alternativních investic? Unikátní výhled nabídlo 14. Investiční fórum, které se konalo ve čtvrtek 3. ledna 2019. Oproti minulým ročníkům se fórum věnovalo i vývoji cen energií a možnosti energetických úspor. 

Na konferenci vystoupili přední ekonomové a investiční experti z ČR i ze zahraničí. Michal Špaček z NN Investment Partners se zaměřil na české dluhopisy, předsedkyně Národní rozpočtové rady Eva Zamrazilová a hlavní ekonom společnosti AKCENTA CZ Miroslav Novák hovořili o české ekonomice a koruně, Eric McLaughlin z BNP Paribas nabídl svůj pohled makléře v živém vstupu z Wall Street a zakladatel portálu btctip.cz Karel Fillner zprostředkoval exkurz do atraktivního nového světa kryptoměn.

V panelu věnovaném cenám energií vystoupil jednatel společnosti EGO energie, Ing. Aleš Jelínek. Upozornil na skutečnost, že budoucí cena je vždy riziko, a zdůraznil, že kvalitní obchodník s energiemi by měl hrát fér v každé tržní situaci, tedy i při tržním poklesu cen energií.  V této souvislosti vysvětlil koncept CHYTRÉ CENY, která vždy kopíruje burzovní cenu plynu nebo elektřiny a proto automaticky klesá ve fázi burzovních korekcí.

Prezentace hostů sledoval živě investiční web: https://www.investicniweb.cz/investicni-forum-leden-2019-live/

 

 

      Jihočeský kalendář akcí

      Generální partner

O nás

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace